ECO Ecologia

Suntem un model pe piața transporturilor rutiere axându-ne totodată și pe protecția mediului, având mijloace de transport de ultimă generație (Euro 6) ceea ce asigură ocrotirea mediului.

Service

Flota noastră beneficiază de suport tehnic de înaltă calitate, fiind efectuate verificări permanente ale mijloacelor de transport de către service-uri autorizate.

Fleet management

Datorită sistemelor performate de monitorizare a mijloacelor de transport, clienții noștri pot verifica în timp real locația mărfurilor transportate, precum și starea acestora.

Acoperire

Asigurăm servicii de transport atât pe teritoriul Uniunii Europene cât și în țările din Asia, având o sferă largă de acoperire.

Timpul de livrare

Respectăm cu rigurozitate timpii de livrare solicitați de către clienții noștri, iar în cazuri de urgență putem oferi servicii de livrare în regim Express.

Confidențialitate.

Garantăm confidențialitatea informațiilor primite din partea clienților precum și datele de identificare ale acestora.

Securitate


Parcul nostru auto este supravegheat în permanență prin sisteme de monitorizare performante asigurând un nivel de securitate ridicat atât al mijloacelor de transport cât și al mărfurilor transportate. În aceste condiții putem garanta în orice moment clienților noștri siguranța transporturilor efectuate.
De asemenea beneficiem de un sistem de asigurări (CMR, CASCO, RCA) prin care garantăm clienților și partenerilor noștri cele mai sigure servicii.
Mijloacele de transport sunt dotate cu echipamente necesare asigurării bunurilor în timpul transportării, echipamente ce ne permit să evităm în proporție majoră riscuri ale transportului. Nu ezităm să ne dotăm camioanele cu toate echipamentele necesare omologate pentru siguranța șoferului, mărfii, traficului și mediului.

Profesionalism


Șoferii companiei sunt selectați pe baza unor criterii performante de recrutare, mizând în primul rând pe experiența acestora în domeniul transportului de mărfuri. Toți șoferii noștri dețin o calificare profesională având toate certificatele de pregătire pentru transportarea atât a mărfurilor generale, cât și a mărfurilor periculoase.
Angajații societății noastre sunt periodic verificați din punct de vedere al aptitudinilor fiind în permanentă dezvoltare profesională. De asemenea aceștia sunt instruiți constant pentru respectarea corespunzătoare a normelor de protecția muncii și a normelor de siguranță rutieră.
Calificarea profesională a angajaților companiei precum și instruirea acestora se efectuează în conformitate cu normele și standardele UE.

Training


Organizăm team building-uri și ședințe de training prin care ne instruim în permanență angajații. Obiectivul principal este formarea unei echipe care să conlucreze și să colaboreze în vederea atingerii criteriilor de performanță.
Instruirea angajaților noștri este făcută la un nivel superior astfel încât aceștia să fie ancorați la ultimele noutăți și schimbări din domeniu.
Recrutarea și instruirea personalului se bazează pe aspecte practice care vin să definească și să contureze aptitudinile profesionale deja existente.
Printre prioritățile avute de către companie se regăsește dorința de a avea una dintre cele mai bune echipe, caracterizată prin personal tânăr cu capacități avansate de exercitare a atribuțiilor avute și cu o deschidere și mobilitate către aspectele de noutate.