Despre echipă

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” — Henry Ford.

Compania noastră construiește și formează o echipă tânără și dinamică ce se află în permanentă dezvoltare. Mobilitatea și energia angajaților noștri conduce societatea către un progres constant și o dezvoltare rapidă pe piața transportului rutier de mărfuri. Mulțumită personalului calificat și colaborării convergente a membrilor echipei noastre, am reușit în scurt timp să construim o afacere de succes.

Contactează-ne

Principiile echipei

1

DEZVOLTARE. Upgrade permanent al abilităților de învățare a lucrurilor noi. Crearea condițiilor pentru dezvoltarea unei cariere profesionale reușite.

2

COMPETENȚĂ. Posibilitatea de a excela și de dezvoltare permanentă. Eforturile individuale sunt răsplătite și susținute de către compania noastră.

3

RESPONSABILITATE pentru acțiuni și consecințele acestora. Abilitatea de a lua decizii importante în mod independent.

4

VITEZĂ ȘI FLEXIBILITATE. Evoluția profesională progresivă și în continuă dezvoltare, odată cu noile tehnologii.

5

FOCUSARE PE REZULTATE. Aprecierea activităților în funcție de rezultat. Concentrarea pe obiective.

6

CREATIVITATE. Apreciem și încurajăm ideile inovatoare care nu se axează pe șabloanele clasice, dar care ne permit să ne dezvoltăm având la bază concepte noi.

7

RESPECT RECIPROC. Tratarea colegilor cu respect și colaborarea continuă cu aceștia.

8

PROFESIONALISM. Susținem dezvoltarea constantă a personalului încurajând participarea la team building-uri și stagii de pregătire.

9

COOPERARE. Obținerea rezultatelor prin colaborarea cu membrii echipei. Efectul interacțiunii dintre mai multe persoane este mult mai eficient decât rezultatul unuia.

10

ATMOSFERĂ DE LUCRU POZITIVĂ. Crearea atmosferei plăcute bazată pe bunăvoință și sinceritate.